JORNADA 20 (partit ajornat)

05-03-2010
VLNV 42 - C.B. ARBÚCIES 43
.
Poca cosa a explicar. Havia de ser un dels partits de la temporada i va ser una caca com una casa de pagès. Un match dolent per les dues bandes, amb mil errors, un concert de xiulet par part de l´àrbitre, un festival de tirs lliures fallats, un patètic espectacle al túnel de vestidors i un final de partit del més curiós. Parlarem d´això últim que es del poc interessant que va passar.
Amb empat a 41 i sobre la botzina, els Sr. E. Riera, s´inventà una falta que donava 2 tirs lliures a l´Arbúcies. El seu jugador nº 17 va anotar el primer per guanyar el partit, però en una acció xulesca en la cel.lebració, rep una falta tècnica que ens donava 2 llançaments a nosaltres, i opció d´anar a la pròrroga. Amb tota la sang freda del món, val a dir-ho, també va anotar el segon i ens obligava a no fallar. I no va ser així. Varem fallar el primer. Déu ni do quin tram final més peculiar. El que no passi a can Vilanova...

Anotadors:
Potoka (4), Cesc (-), Basart (3), Eloi (10), Palan (2), Rose (7), Pera(3), Lamine (4) i Quim L.(6)..

Triples: Pera (1), Rose (2) i Basart (1).
.
Tirs lliures: 11/21.
.
Faltes: 35.
.
Cinc inicial: Rose, Eloi, Palan, Potoka i Quim L.
.
Parcials: 8-11// 15-11 // 10-5 // 9-16.
.
Baixes: Quim B.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Contracronica:

La pista patinava molt i la bola no era la millor. Es van deixar de pitar la tira i mitja de faltes, cosa que explica la gran defensa. Els tiros llires fallats van ser 29 per l'arbucies i 10 per el vilanova, -19. Tots vam rebre durant el partit i fent honor a la llei del talió la gent es prenia la justicia per la seva ma, pero una cosa es dins la pista i una altra fora. El final del partit té molts matisos. Existeix la falta? Es dins del temps? Pot un jugador contrari estar dins de la linea de triple quan es llancen tirs lliures amb el temps esgotat? S'ha de permetre un dialeg entre el llençador i el rival? Calia la tècnica? Podria haver sigut doble com l'anterior? Resumint: Victoria de l'Arbúcies, pero el vilanova no només va perdre el partit.

Cronista ha dit...

Tens part de raó, i totes les opinions son vàlides, però si la crònica és així de breu i no entra a valorar tot això que questiones, t´asseguro que és perquè no ve gens de gust parlar del partit de divendres. Tots plegats ens hem de mirar el melic.

Anònim ha dit...

Ok, esperem no tornar a donar un espectacle tan lamentable i disfrutem més del joc que per això perdem tantes hores entrenant i ens acaven grinyolant totes les juntures