22ª JORNADA

07-03-2010
VLNV 52 - B.C. TORROELLA 31

Setmana de festival anotador al Fòrum de l´avinguda Tarragona! Si divendres a l´Arbúcies n´hi clavàvem 41, diumenge ens estiràvem una miqueta més i "n´enxufàvem" 52 al Torroella. L´agravant és que s´ha guanyat un partit i l´altre només s´ha perdut per un punt. Si si, quina gran defensa que fem, però no encistellem ni que muntem piscines en comptes de cistelles de bàsquet. Jo sé quin és el problema, però no el diré per no donar pistes als rivals.
En resum, el partit es va decidir al primer quart, ja que el nostre domini en el rebot i la nostra defensa ens va permetre sortir bé a la contra i encistellar fàcil. També en estàtic es va jugar prou bé. En el segon i el tercer, es va frenar el joc ràpid i és va anotar poc, convertint-se en un match més aviat avorrit. I aquí s´hauria d´haver acabat el partit perquè l´últim periíde, com us ho diria jo... parcial de 2-4 en 10 minuts, no sé si m´explico.