21ª JORNADA

27-02-2010
C.B. PALAFOLLS 59 - VLNV 71
.
Tornem a reprendre l'actualitat del bloc quasi bé un mes després. 1000 disculpes als nostres fidels i gràcies per la vostra paciència i insistència. I que millor per tornar, que un derbi saldat amb victòria. Una victòria suada i treballada basada en la defensa i en el nostre encert en el tir.

Varen començar els de Palafolls amb una marxa més que nosaltres, amb una zona pressionant a mig camp i amb una bona circulació de pilota en estàtic. En donava molta feina trobar la primera passada i sort (i encert) en varem tenir dels quatre triples anotats en el primer quart per agafar la davantera al marcador. En el segon, ja es va millorar una mica en el 5 contra 5. Aconseguíem bellugar la pilota amb criteri, trencant la seva zona forçant faltes de tir i anotant des de sota. Els locals seguien amb la seva agressivitat darrera i variant zones 3-2, 2-1-2 i defenses a l'home. Així s'arribava al descans amb un ajustat 26-29.

Semblava que el descans havia sentat millor als del Palauet, perquè començaven anotant quatre punts ràpidament, però a partir del minut 23 del match, va arrencar el vendaval Vilanoví amb un parcial de 5-17 en set minuts. Un quart molt complet dels nostres amb 6 de 6 en tirs lliures, cistelles dels pivots, alguna de mitja distància i un triple, i amb L'Eloi de protagonista en la majoria d'accions. Vaja, repertori una mica variadet per arribar a l'últim quart amb una petita escletxa de +12. El Palafolls, no es va quedar sense intentar-ho per això. Va fer un molt bon quart en atac anotant 24 punts amb tres triples, però potser va descuidar una mica la defensa. Varem mantenir el nostre encert d'aquella tarda i ens vam endur cap a casa el tercer derbi guanyat de la temporada.