4ª Jornada (2ª fase)

....................................................................................................................Foto d´arxiu


B. C. Palafrugell 84 - Vilanova de Palafolls 78

Quina ràbia!
Està el tema molt apretujat, qualsevol pot guanyar a qualsevol i ès tot tant estrany que tot i perdre em guanyat un lloc a la classificació.
Dissabte a la pista del Palafrugell es va viure un partit molt dur ja que ès va anar per darrera la major part del partit. L´equip Vilanoví, a diferència d´altres partits va estar prou encertat de cara a cistella, però massa permisiu en defensa. El joc dels locals va estar monopolitzat pel seu base desde el primer minut del partit però els nois de la Pili no li perdien la cara al partit (21-18 1er quart). Al segon temps la línia exterior vilanovina va començar a fer mal i var igualar el partit a 39 a la mitja part.
L´inici del 3er quart va seguir la línia de l´anterior, i fins hi tot al minut 27 l´equip visitant es posava un punt per davant (48-49), però un parcial de 23-8 en 8 minuts va posar el partit bastant coll avall pels de casa. Tot i això, encara no estava tot dit, l´equip vilanoví va tenir una petita reacció, i retallava el marcador fins als 4 punts mancant 2 minuts i donant emoció al tram final. Però no va poder ser, alguna que d´altre decissió arbitral (va concedir 15 tirs lliures als locals en 2 minuts) i la precicitació en atac del Vilanova (teniem a la Pili desesperada la pobre...), van esdevenir en una dolorosa derrota.
Tocarà patir, però que es preparin els Cargols diumenge, que ben segur els hi tocarà pagar els plats trencats. A seguir lluitant que aqui no ha passat res!


Anotadors*: Potoka (10), Nandes (8), Ignasi (14), Quim (10), Pepus (2), Rose (3), Txorra (-), Edu (4), Pera (6), Palan (2), Eloi (19).

Parte Mèdic:
- Rubbins (contropatia rotuliana).
- Alert (esquinç de turmell).
- Diego (gastroentritis "o sigui cagarrines i vomitera").

* Ès probable que hi hagi algun error, l´acta del partit ès molt difícil de llegir. Ja posats a criticar podem afegir que l´àrbitre era un chuleta de cuidado, i bastant dolent.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Com vaig dir en acabar el el partit, crec que aquest posiblement serà l'ultim partit que perdem! Això si, no serà un cami de roses, ja que el partit de palamos pot ser molt dificil, i la visita del palafurgell, tampoc serà fàcil... La resta de partits, amb el permis del blanes, els hauriem de guanyar més o menys bé. Però bé, no adelantem acontaixements i concentrem-nos en els cargols. A veure si apareixen amb alguna sorpresa...
1 2 3 vilanova!!

Anònim ha dit...

El problema és que no encadenem dues victòries seguides, ens relaxem després d'una victòria?

Anònim ha dit...

tens raó, si no encadenem dues victòries seguides, no ens classificarem, és així de clar. si perdem contra els cargols a casa, la cosa ja seria preocupant. salut vilanovins!

Anònim ha dit...

Que es preparin els cargols!!!
Els hi farem pagar els plats trencats del partit contra el Palafrugell.
Si juguem com sabem no guanyarem de menys de 20!