5ª Jornada (2ª fase)

.................................. L´afició del Vilanova s´ho va passar d´allò més bé aquest diumenge al Fòrum.

Vilanova de Palafolls 86 - C. B. Blanes Cargols 35

+51!!!
Si parléssim d´un All Star i s´haguès de triar un MVP li donaríem a tot el Vilanova de Palafolls, tant els que van fer molts punts com els que no en vàren fer tants van fer un partidàs!
Aquets de Blanes no tenien un gran dia, però diumenge haguessin vingut els Lakers i també haguessin caigut. Des del salt inicial del partit la tònica va ser un absolut domini en el rebot i constants contraatacs, al minut 5 del match ja es guanyava de 10, i d´aquí endevant només ès va fer que ampliar la diferència al marcador fins arribar al impresionant +51 final.
Es tractava d´un partit de vital importància després de la derrota a casa del Palafrugell la semana anterior i de com està d´ajustada la classificació, millor no ens podia sortir. Una diferència de punts que ens col.loca al davant a la classificació al final de la 1era volta i que ens permet arrencar el tram final de la temporada amb un petit aventatge respecte als altres equips. Compte per això la setmana que ve, ens visita el Sant Julià que ès l´únic que encara no ha guanyat cap partit, i no serìa agradable que el nostre fos el primer.

Anotadors: Potoka (12), Ignasi (21), Pepus (13), Txorra (-), Quim (-), Pera (12), Palan (2), Eloi (19), Rose (-), Diego (7).

Parte Mèdic:
- Rubbins (contropatia rotuliana).
- Alert (esquinç de turmell).

Altres baixes:
- Nandes (a Olot amb els sogres).
- Edu (de viatge de fi de carrera pel mediterràni.)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

be, poques coses més es poden dir que no ho digui el propi resultat del partit: els vam esclafar! els vam deixar fets pure de cargols! I repeteixo el que ja vaig dir: el marcador podria haver sigut més gran! vam fallar basquets facils i no vam estar gaire encertats en els tirs lliures!
Sens dubte una grandisima victoria per acabar la primera volta.
Però toca fer balaç, i si bé anem primers, hi ha quatre equips més empatats amb nosaltres, aixi que casi es com si comencesim de nou.
Hem de seguir concentrats i intentar no perdre cap partit dels que queden. Si guanyem els dos proxims partits, contra el sant julia i contra el palamòs crec que tenim moltes posibilitats! Ho hem d'aconseguir! per nosaltres, per la pili i per en pere! Let's go vilanova, let's go!

Anònim ha dit...

Partit increïble! Estic molt d'acord amb la crònica del partit i lo que diu en Porcar però "una flor no hace verano", és a dir, ens em de plantejar els partits com si fossin finals per què ens hem demostrat a nosaltres mateixos, als equips rivals i a tothom que quan sortim a la pista concentrats i amb aquest punt de pressió som imparables.
Hem demostrat el nostre potencial.
Hu haveu vist! La mare que em va parir!

Anònim ha dit...

Felicitats a tot l'equip per la victòria, però cal recordar que en aquesta fase encara no hem guanyat 2 partits seguits. SEMPRE ens confiem, i ens la foten. per molt que anem primers, és com si anéssim 5ens, TOTS estem empatats a punts. per tant, com si comencessim de 0. jo crec, que els 2 equips que passaran de fase seran els que trencaran la ratxa de 3 victòries i 2 derrotes per volta. qui guanyi 4 i perdi 1, té molts números per passar. CASA: palafrugell i stjulia, S'HAN DE GUANYAR. FORA: palamós, calella, blanes: màxim 1 derrota.(i n'hi això!què collons!)
A PEL TÍTOL!

Anònim ha dit...

Jo encara diria més, si guanyem 4 partits ( i dos de seguits!) com ja va dir al seu moment Pitoniso Pito, pujarem.

Anònim ha dit...

apunt: dels 5 equips empatats, hem tingut la 1ª volta mes fàcil. 3 a casa, 2 a fora, i un dells el del st julia. hi ha altres equips k han fet 2 a casa i 3 a fora, i estan empatats amb nosaltres. si ens confiem pq anem primers, l'hem cagat! cagat! cagat!

Anònim ha dit...

Jo encara diria més, no ens hem de confiar. La primera volta hem tingut un calendari fàcil, però a la segona tenim desplaçaments difícils. Per cert, a l'últim desplaçament si ens hi juguem l'ascens podriem fer un autocar amb jugadors i afició? Merda, si juguem a Blanes al matí, segur que no vindrà ningú.