3ª Jornada (2ª fase)

Vilanova de Palafolls 66 - C. B. Calella 41

Festival al Fórum!
Un gran partit dels nostres no va donar peu a que els nois de Calella féssin un cremat a la pista del Vilanova de Palafolls (...que mala ja jaja!). Era un partit importantíssim, i més desprès de la relliscada de la semana anterior, però els nois de la Senyoreta Pili vàren sortir a la pista amb una duríssima defensa i un Potoka incomensurable (13 punts i 1000 rebots i més taps encara) i van deixar als de Calella amb 18 punts en els primers 20 minuts (només tres cistelles visitants en joc). Potser la de quantitat faltes acumulades (15-5) durant la primera part va fer que els Vilanovins afluixessin en agresivitat defensiva, cosa que va aprofitar el Calella per posar-se dins el partit (32-29 al minut 25) i posar una mica de por al cos. Però els vilanovins haviem vingut a fer un partit molt seriòs i un parcial de 18-0 (només van anotar l´Eloi i en Palan durant el tot 2on quart) es va encarregar de segellar el partit a falta de 10 minuts. A partir d´aquí els del Chaplins´s, el K.U.K. i la Bodeguiya (...aquí anava jo de juerga quan era jove...) van anar cada cop a menys i la diferència en el marcador va anar siguent cada vegada més gran, assolint la màxima diferència (+25) al final del partit. Val a dir, que l´Ignasi va jugar amb 37 i picu de febre pobret ell... Moltes felicitats a tots per aquest bon partit de bàsquet!

Anotadors: Potoka (13), Nandes (12), Ignasi (2), Pepus (-), Txorra (3), Edu (-), Pera (3), Palan (15), Eloi (18).

Parte Mèdic:
- Rubbins (contropatia rotuliana).
- Alert (esquinç de turmell).
- Quim (contractura a l´esquena).

Altres baixes:
- Rose (ha de vendre diaris el diumenge perquè els seus pares estan de vacances).
- Diego ("al pueblo" a passar-hi uns dies).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Porcar dijo... un altre gran comentari sobre el partit! I és que el partit s'ho va mereixer. L'unic que em sap greu es que la banqueta no es va moure suficient, i potser algu es va quedar amb ganes de juar més... ja se sap que les decisions tecniques a vegades s'entenen del tot (i ho dic jo...) Bueno, paciencia... queden 7 partits encara.
Altres aspectes a destacar:
-El gran retorn de l'eloi, que anota i agafa la responsabilitats en el moments en que l'equip te pajaras.
-El bon partit d'en palan jugant d'aler.
-El públic!! gran ambient i afluencia creixent!!
-La victoria de les noies sobre tot un joventut de badalona!!
I ja paro que m'enbalo...
I de cara al partit de dissabte, els bases ja cal que us poseu les piles perque l'estrella de l'altre equip es un base que jugava a la EBA o algo aixi.
Au adeu!!

Anònim ha dit...

Després de l'ensopegada a casa contra el Palamós l'equip s'ha refet amb molta força.
Hi ha molts aspectes a poder destacar tal hi com diu en Porcar però el que jo demanaria és que l'equip es mostrés tan seriós com ho va fer la setmana passada.
Si s'apreta en defensa, es tanca el rebot i podem sortir al contraatac tenim molt de guanyat.
Un per tots i tots per un!!!!!!!!