12ª JORNADA

13-12-2009
VLNV 55 - C.E ONYAR 69
.

Quasi bé que ja es veia a venir. Amb un sol entrenament al cos en els últims 10 dies, amb tres baixes i jugant contra un dels millors de la lliga no va ser tant estrany el partit del diumenge. A més s'ha d'afegir un cop de colze a la boca de'n Cesc només començar que ja el deixava "out" tot el match. Ens quedàvem sense bases i ells en tenen un de molt bo (26 puntets ens va fer). Conclusió, tercera derrota de la temporada. El pitjor de tot plegat va ser la lesió de'n Quim López en els instants finals. Sembla que el perdem per un parell o tres de partits.

Va estar molt igualat fins a mitjans del tercer quart. El primer amb un ritme de joc alt i amb molt encert en atac per part dels dos equips. El segon tot el contrari, molt bones defenses molt control del rebot i molt poc en atac. Arribàvem al descans 32-34. Màxima igualtat i poc més a destacar fins aleshores. En l'inici del tercer, el Vilanova va donar uns petits símptomes de millora, capgirant el marcador i agafant una diferència de + 7. Però fins aquí es va arribar. Cinc triples quasi bé consecutius, un parell de cistelles de dos punts dels gironins i una zona que se'ns va engargussar, varen matar el partit a mitjans de l'últim quart. L'Onyar es va dedicar llavors a jugar llarg donant la responsabilitat al seu base. Un resultat del tot enganyós pel que fa a la poca diferència de qualitat que hi ha entre els dos equips, però molt just pel que es va veure al terreny de joc.