11ª Jornada

23-11-2009
PLATJA D´ARO 63 - VLNV 73
.
Tres pròrrogues en 11 partits ens fan extreure alguna conclusió del que portem de temporada? A mi em genera més aviat un dubte. Hi ha molta igualtat en aquesta lliga? O potser, fins que no li veiem les orelles al llop no comencem a jugar? Dissabte a platja d'Aro hi va passar una mica de les dues coses. No fa justícia la taula classificatòria amb els de la Costa Brava, doncs ens varem trobar a un equip físicament fort, amb centímetres i amb algun jugador de qualitat.
Varem saltar al camp amb poca intensitat, cosa que els locals varen aprofitar per clavar-nos 25 punts en el primer quart. No ens agafarien una gran diferència perquè vam estar encertats en els tirs lliures i en el llançament exterior, encara bo. De totes maneres això ja va condicionar tot el partit. La nostra defensa va millorar en el segon quart, però no el nostre joc ofensiu. Tot i això retallàvem uns punts més en un període de baixa anotació abans d'arribar a la mitja part
.
Ells tornaven a colpejar primer, per anar-se de 5 punts al minut 23 de partit. La resposta Vilanovina no es feia esperar, i amb un 0-8, aconseguíem posar-nos per davant al marcador per primera vegada. Un intercanvi de cistelles amb en Rose de protagonista amb 5 punts seguits, ens duia a l'últim quart un punt per sota. No semblava que seria el nostre dia aquell. Els locals no li perdien la cara al partit i fins i tot augmentaven la diferència fins als 8 punts al minut 36. Un triple de l'Eloi i una contra de'n Pera semblava que ens donava ales, però de nou, el Platja d'Aro tornava a anotar mitjançant els seus pivots. Val a dir que es van construir un xalet dins la zona. Algú tindria que explicar-li a l'àrbitre qui va ser Wilt Chamberlain i el perquè dels tres segons. Disculpin, on estàvem? A si, últim minut 60-55. Ja feia una estona que la nostra defensa era una altre, però no acabàvem de trobar el to en atac. I llavors va venir la inspiració. Un cistella de'n Potoka, un tir lliure de'n Cesc i una pispada al més pur estil Quimet Costa de l'Eloi empataven el partit a falta de pocs segons. Una bona defensa no va donar peu ni al llençament i en aquestes es va arribar a la pròrroga. 13-3 en cinc minuts. Cistella i tap d'en Potoka, dos triples de l'Eloi, 3/4 en tirs lliures per a en Cesc i 2/2 per a en Palan. Bé, i una enorme actitud en defensa i moltes ganes de guanyar.