5ª Jornada

17-10-2009
C.B. ARBÚCIES 63 - VLNV 48
.

Avui presentarem un manual de com llençar un partit en cinc minuts. Jugàvem dissabte a la tarda a la pista del líder. Estava molt clar que si teníem intencions de guanyar, hauríem de fer un partit complet i no baixar la guàrdia en cap moment. Va ser la consigna que ens varem aplicar en sortir a la pista. Cinc punts consecutius den Pera i un tir lliure de'n Cesc, ens donaven la iniciativa en un quart en el que es va jugar realment bé. Bona defensa, bona circulació de pilota i encert en el llançament. Al segon, després d'un parell de cistelles locals, dos triples i una de dos, ens donaven la màxima +13 però un intercanvi de cistelles desfavorable per l'equip vilanoví, retallava la diferència a +2 en arribar al descans.
Un 7-0 local, contrarestat amb un 0-7 visitant, feia veure una represa emocionant, però a partir de llavors va arribar la desfeta Vilanovina. Un 17-2 en 5 ditxosos minuts, donava als de casa +13 d'avantatge al marcador. Una diferència quasi insalvable quan es tracta d'un rival com L'Arbúcies. Tenen gent grossa que assegura el rebot i gent amb bones mans per no perdre pilotes. Ens varen plantejar una zona 3-2 en defensa, i es van dedicar a jugar llargues possessions en atac. Així varen refredar el partit i també a nosaltres.

3 noms propis: L'Inici de'n Pera. Ja feia massa que no començàvem amb un dels seus mítics triples i ho trobàvem a faltar. El pobre López, que va ser l'únic salvable de la tarda tot i les torres amb les que s'enfrontava. Li donarem l´MVP del match. I el nostre estat físic com a tercer nominat del dia. Bé, més aviat les nostres mancances físiques.

Anotadors:
Potoka (4), Lamine (-), Basart (3), Quim B. (3), Eloi (8), Pera (8), Quim L. (16), Cesc (3)..

Triples: Eloi (2), Pera (1), Quim B. (1) i Basart (1).
.
Tirs lliures: 9/18.
.
Faltes: 28. Eliminats Pedro i Basart.
.
Cinc inicial: Eloi, Pera, Cesc, Potoka i Quim L.
.
Parcials: 11-19 // 18-12 // 24-9 // 10-8.
.
Baixes: Palan.

1 comentari:

pakyto ha dit...

Nois cal aplicar-se més. La temporada acaba de començar. Pero vaja felicitats pel treball.

PACO