JORNADA 14

08-01-2011
ATHLÈTIC SILENC 59 - VLNV 66

Bon partit en una pista complicadíssima per començar l'any. Com en els últims partits, el tàndem López-Caputi capitanejava l'aspecte ofensiu del Vilanova, ajudats en aquest cas per L'Edu, molt encertat en els tirs lliures, i en el llançament des de mig camp (xurro patateru). I el que és el més important, una magnífica defensa d´equip. Varem dominar el partit des de l'inici, i durant els 2 primers quarts, arribant al descans amb + 9. Però en el tercer, els de Sils amb un 10-2 de sortida i uns minuts de frec a frec li agafaven la cara al match. En l'últim període, deixàvem als locals en només 6 punts, i tot els errors finals en el tir lliure, estrenàvem el 2011 amb victòria.

Anotadors: Potoka (-), Pedro (-), Moha (-), Turné (-), Quim B. (4), Rose (-), Palan (3), Lluís (4), Pera (3), Edu (11), Fabio (21), Quim L. (20).