JORNADA 7 (partit ajornat)

19-12-2010
VLNV 68 - MALGRAT´07 67

Igualadíssim, disputadíssim i emocionantíssim derbi el d'aquest diumenge. No apte per a cardíacs. Els dos equips varem sortir molt concentrats i posats per la feina, però va ser el 07 qui va colpejar primer, i amb un molt bon segon quart, va agafar 10 d'avantatge a la mitja part. La resposta Vilanovina no es va fer esperar i amb un extraordinari tercer període, varem tornar a entrar dins el partit. A partir d'aquí, un últim quart de boixos en el que algunes decisions arbitrals ens varen perjudicar al principi i ens varen afavorir al final. El Malgrat ens passava davant amb un 4-14 de sortida que posava al marcador en 53-63, mancant només 3 minuts i que feia el match quasi bé irremuntable. Però contra tot pronòstic i gràcies també als errors visitants en el tir lliure, un parcial vilanoví de 15-4 en els últims dos minuts ens deixava un punt per davant a 9 segons per acabar. Com en la temporada anterior, ens endúiem el derbi del germans Margall cap a casa. Els 07´s, erraven la bola de partit gràcies a la nostra defensa i al seu poc encert final.

Anotadors: Potoka (-), Pedro (-), Moha (4), Turné (-), Quim B. (4), Rose (4), Palan (-), Lluís (9), Pera (8), Edu (3), Fabio (18), Quim L. (18).