1 de març de 2009
.
VILANOVA 56 - C.P. SANTJOANENC 63
.
Estan molt bé els comentaris que l'entorn Vilanoví esteu deixant a l'apartat d'opinió, doncs venen a dir que la situació en la que ens trobem ara mateix no deixa indiferent a ningú. És evident que amb les lesions, ens hem quedat amb un equip descompensat i amb pocs efectius. Es fa molt difícil fer un entrenament amb cara i ulls, i el pobre Lele quan es gira cap a la banqueta en busca de solucions, es troba lligat de mans i peus. El partit d'aquest diumenge n'és una mostra.
.
Entre en Potoka, en Palan i l'Eloi, es repartien la responsabilitat ofensiva en l'inici del partit per acabar amb 18 punts entre els tres, però aquesta vegada en canvi, era la defensa la que no funcionava ja que cedia 22 punts al rival. Encara bo del triple sobre la botzina de'n Potoka que retallava el parcial fins als quatre punts. La consigna en els minuts de descans era clara, s'havia d'ajustar al darrera i seguir igual al davant. Doncs dit i fet, només dues cistelles en joc i dos tirs lliures per als visitants, ens donava la 1era diferència a favor a la mitja part + 6. Semblava que havíem recuperat el joc en equip i el que era millor, recuperàvem a l'Eloi (19 punts) que últimament no estava gaire inspirat. També en Palan i en Potoka que a part d'anotar, estaven a tot arreu.
.
Doncs això, que només ho semblava. (homenatge al pare Pera) "Amanida que avançava el partit" el Vilanova s'anava desinflant més i més, perdent la inspiració en atac i amb molts desajustos en defensa. Tot i això s'acabava el 3er període amb un igualat 46-48. Contínuament els de Santjoan les fonts aconseguien còmodes cistelles a la contra, produïdes pel mal balanç defensiu local, i si no era així, penetraven amb facilitat per doblar-la al pivot quan sortia l'ajuda. A l'inici de l'últim quart es va confirmar. Es va trencar el partit amb un 2-9 que evidenciava encara més la nostra manca d'arguments. En Palan feia la 5ª, l'Eloi estava desaparegut i el pobre Potoka prou tenia amb intimidar en defensa. De la resta, que em de dir, que es posin les piles, tot just van anotar 11 punts entre els cinc..
.
Anotació: Potoka (13), Pedro (3), Pera (-), Quim B. (4), Rose (-), Palan (13), Pepus (4), Eloi (19).