21-02-2009
.
MARISTES GIRONA 51 - VILANOVA 56
.
Està clar que no estem en el millor moment de joc i partits com el de dissabte es poden perdre si no estàs per la feina. Aquesta setmana dúiem el mono de "currelas" posat i ens varem imposar als Maristes en un partit treballat treballat. I jugant en pista transversal que sempre és una pega afegida.
.
Amb en Quim L. com a home més destacat, ràpidament ens vam posar per davant al marcador. Fent un joc bastant equilibrat i trobant bons llançaments en quasi bé totes les possessions. Llançaments que per altra banda, no sempre entraven però que van ser suficients per mantenir petites diferències. En el segon quart, només van anotar 2 jugadors, eren en Potoka i el Senyor Bigotis els que estiraven del carro amb 8 i 5 punts respectivament. Així que arribàvem a la mitja part 5 per sobre, que en un partit d'aquelles característiques, era una bona diferència.
.
El tercer quart, va ser de clar domini gironí en gran part per culpa del seu tir exterior. Van començar-lo amb un triple, que vindria seguit d'un intercanvi de cistelles, i el van rematar amb 3 triples consecutius del seu jugador nº 11 (un tal A. Teixidor segons l'acta), per capgirar el partit i posar-se 5 amunt al minut 9. Sort que va tornar a sortir la figura de'n Quim L. amb 6 punts seguits i feia que recuperéssim la iniciativa en el partit.
.
De poc va servir. Els locals ens aplicaven un 8-2 de sortida que tornava a posar-ho tot potes enlaire i feia que s'ensumés una altra desfeta. Però va sortir, i en el millor moment, l'encert Vilanoví, amb una cistella de'n Pepus, 4 punts d'en Quim L. i 2 "triplacus" del Senyor Bigotis per recuperar els 5 d'aventatge mancant 2 minuts. Ells ho van intentar amb més coratge que encert provocant-nos un parell de pèrdues absurdes, però si al final encistelles els tirs lliures, no se t'escapa el match.