15/02/2009
.
VILANOVA 53 - C.B. PALAFOLLS 60
.
Doncs tercera derrota consecutiva i aquesta és de les que fan mal. Un altre cop contra un rival a priori inferior, a casa, i en un derbi. Del match podríem dir que el va guanyar el menys dolent, ja que els dos equips varem estar molt desacerats en el llançament, i el que va tenir el cap més fresc al final se'n va endur el gat a l'aigua.
.
Els primers 10 minuts van començar amb un ritme de joc bastant trist, amb alguns tirs lliures i tot just 3 cistelles en joc per cada banda per arribar amb un bastant lleig 8-10. Al segon quart que va començar amb 2 triples Vilanovins, els dos equips van decidir jugar a bàsquet una estona i van oferir un emocionant frec a frec amb un constant intercanvi de cistelles, per acabar amb un més que digne 20-18 i deixar el partit empatat a 28 a la mitja part.
.
Més val que no s'hagués aturat, perquè a la represa es va recuperar el joc travat de l'inici. Poca cosa a comentar d'aquest quart, un triple per cada equip, un grapat de faltes i una pila de tirs lliures. Un monument als aficionats dels les dues esquadres per aguantar-nos. En l'últim quart es va decidir el partit i sobretot en els últims minuts, perquè fins al 7, el marcador mostrava un empat, però en aquell moment es va iniciar un parcial de 2-9 per als visitants que ja seria insalvable.