18ª JORNADA

8 de febrer de 2009
.
TORROELLA DE M. 51 - VILANOVA 48
.
Disculpeu-me el retard en penjar la crònica aquesta setmana, però fins avui m'ha estat impossible fer-ho. Mes val tard... No em recrearé gaire perquè tinc gana i s'acosta l'hora de dinar. Una altra vegada el Vilanova, que sembla que ha perdut el nord en atac, fa una penosa arrencada i ho acaba pagant. No fa gaire a Lloret ho vam salvar, amb els 07 ens va costar una panadera i diumenge amb el Torroella caure amb un equip que només havia guanyat 4 partits fins aleshores. No valen excuses de lesions, absències ni res per l'estil. Els 7 que vam poder anar-hi érem molt superiors al rival. Però això s'ha de demostrar a la pista.
.
Al final fins hi tot varem tenir dos llançaments per empatar el partit en l'últim minut, un de'n Potoka i un altre de'n Pippen que es van fallar, i que els locals ens van respondre amb un 2+1. I a falta de pocs segons vam llençar un triple a la desesperada quan perdíem de 3 punts. Però tampoc va entrar. Que vol dir això? Que tot i jugar fatal tenim les nostres opcions perquè seguim amb la millor defensa de la lliga. És el moment d'afegir una mica de seny al pic i pala, perquè amb 40 i pico punts per match no anem enlloc. Ara bé, si en fem 60 i pico (que no és demanar gaire) pocs equips ens guanyaran. No creieu?
.
Repeteixo, disculpes per penjar tard la crònica, i animo a tots a seguir entrenant i lluitant que queda molta lliga encara! SEMPRE VILANOVA!
.
L´ESTADÍSTICA MAL FETA (by Rose):
.
.
PARCIALS:
.
14-6 // 16-13 // 7-13 // 14-16.
.
CINC INICIAL:
.
Pera, Pepus, Eloi, Pedro i Potoka.
.
BAIXES:
.
- Ignasi (no ve per no pagar la paella)
- Rubbins (potser l´haurien de pagar entre els dos)
- Txorra (està fent números per fer-se càrrec de les begudes)
- Rose (un trau al cap treballant 2 dies abans que el fessin fix)
- Quim L. (fent de superagente especial)
- Sergi (la Marta li ha dit que a fer de paleta, i a fer de paleta s´ha dit)
.