20ª Jornada

VILANOVA DE PALAFOLLS 60 - TORROELLA DE M. 47

No hi havia gaire públic al Germans Margall dissabte a la tarda per veure el partit entre el Vilanova i el Torroella de Montgrí. Potser per la falta d´expectació que causava el partit, potser perquè el joc vilanoví no havia estat a l´alçada en les últimes setmanes, o potser perquè després de veure la remuntada del Malgrat 2000 en el partit jugat just abans, el respectable va pensar que ja havia vist prou bàsquet dissabte.

La questió es que va ser un plàcid partit per als Vilanovins ja que des de el 1er minut amb la cistella de´n Palan que inagurava el marcador es va anar per davant. Els de Torroella van començar amb una defensa a l´home, intentant sortides ràpides a la contra i en el seu joc estàtic sempre passant pel seu jugador nº 8, un tal D. Prat, capità dels visitants, bon jugador i bastant marranot. Nosaltres anàvem fent el nostre bàsquet i tot i no fer un partidàs anàvem ampliant les diferències fins al 29-20 de la mitja part.

A mitjans del 2on temps els Torroellencs es van posar en una zona 3-2 i a estones mixta amb defensa a l´home sobre el base Vilanoví, cada vegada el seu joc era més dur i en alguna jugada concreta una mica violent però el vilanova seguia anotant i trenant alguna jugada aplaudida pels incondicionals que havien quedat a les graderies i de cap de les maneres els gironins aconseguien acostar-se al marcador. Faltant un minut per acabar el match el Vilanova agafava la seva màxima sobre el rival (+19) i potser fruit de la manca de concentració, el Torroella va reduir la distància a 13 sense posar mai en perill una victòria que ens feia molta falta i que suposava trencar aquesta mala astrugància dels últims tres partits.

Aquesta setmana tocarà anar a la pista del Lloret un equip molt incòmode que ja ens ha tombat dues vegades aquesta temporada i que tocaria guanyar-lo ja d´una vegada. A part algú els hi hauria de dir que això de jugar el diumenge a la tarda es quasi com un pecat, que el diumenge a la tarda està fet per veure spaghetti westerns al 33 i coses per l´estil.

Anotadors: Ignasi (5), Pera (-), Pepus (6), Palan (10), Potoka (11), cinc inicial. Quim B. (7), Rose (-), Eloi (17), Txorra (4).

Baixes:
- Sergi, Robert, Edu, Quim L. i en Daimiel que per això no hi ha estadística aquesta setmana.