A sopaaaaaaaaaaar !!!

Demà divendres a les 21:30 tot cristu al casanova que farem el sopar de nadal del Vilanova i el Malgrat 2000, o sigui, nens i nenes tots barrejats... i no es macu això!!!

Per cert, no sé si es cosa meva o es una opinió generalitzada, però no creieu que ens hauriem de dir igual els dos equip? A part de votar a l´enquesta, també us convido a deixar la vostre opinió en aquest post, a veure si en treïem alguna cosa.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Portar els mateixos noms no ho sé, però compartir vestuaris i dutxes sí que hauria de ser un objectiu a curt termini

Anònim ha dit...

Mira que "trempat", aquest noi!!!
A veure si encara et tornarem veure jugar...

Anònim ha dit...

Malgrat 2007 es el nom que les fundadores del club li van donar a l´equip quan es van separar de l´AECAM, tot i que elles no ja juguen (buenu, la neus, que es incombustible, encara si...) potser seria fer un lleig canviar el nom no?

Tot i que lu seu es que els dos equips es diguin igual i el nom de Vilanova de Palafolls mola molt... nosé, no em defineixo.

Anònim ha dit...

Sr. cagadubtes,l´has clavat! Tens molta raó fent referencia a les fundadores del club (Anna, Susana, Yeya, Neus...)però el nom de Vilanova mola més, tens raó.

L´única pega que li trobo ès que el malgrat 2007 ès l´equip de l´Edu Rose i Cia. Les nostres nenes es diuen Malgrat 2000...

Ja ja ja!!

Anònim ha dit...

Després de fer un acurat sondeig cap a les tres de la matinada a l'Asterisk, la majoria (3 de 4) volem que els dos equips es diguin igual.

Anònim ha dit...

Que els dos equips es diguin igual molaria mogoll�n!!!