11 Jornada

Els jugadors del vilanova abans del partit contra l´Onyar

C. E. ONYAR 64 / VILANOVA DE PALAFOLLS 70

Intenssíssim matx dissabte a la tarda a Girona davant un Onyar que només havia perdut dos partits. Ens presentavem al Palau Sacosta amb només vuit efectius després de la mala notícia que ens donàven divendres amb la lesió del "Sargento Mahoney" que augmentava el nº de baixes que ja arrastràvem.

L´equip havia fet pinya, era conscient de que tocaria "currar" de valent i va començar el partit amb un cinc ben físic, en Rose, en Sergi, l´Eloi, en Pedro i en Potoka que sortien al camp a barallar-se amb un Onyar que jugava a tot el contrari, jugadors baixets i ràpids i sobretot bons llençadors (4 triples al 1er quart). El segon el començàvem amb una defensa més agresiva, aquesta vegada els locals ja no estàven tant encertats desde la línia de 3 i el Vilanova faltant 3 minuts per arribar a la mitja part fèia una petita estiradeta al marcador (27-36) capitanejats per en Pepus que provocava 4 faltes consecutives i anotava els vuit tirs lliures. S´ha de dir que durant aquest periode l´àrbitre del partit, el Sr. Cubero, ens donava un petit cop de mà amb alguna que altre decissió.

A la segona part l´Onyar ens plantejava una zona ben tancadeta que ralentia molt el ritme del partit i sumat a la defensa Vilanovina que no permetia cap cistella fàcil feia que el partit baixés molt en fluidesa i en encert (11-12 tercer quart). Els últims deu minuts començàven amb un triple de´n Rose "desde su casa" i agafàvem la màxima diferència al marcador (51-38) però en un tres i no res, sen´s juntava una lesió al dit de´n Potoka que el deixava K.O. amb un parcial de 19-7 que apretava el partit faltant només dos minuts. Apa! Tota la feina a norris! Tornem a començar! I així va ser, ens vam tornar a posar les piles, vam encertar els tirs lliures finals i no vam deixar escapar un partidàs que ens mereixiem guanyar.