5ª Jornada

TORROELLA 62 - VILANOVA 87
Teníem un deute pendent amb nosaltres mateixos després de la mala imatge de la setmana passada, només fer dues coses, jugar com a un equip i disfrutar, divendres a l´entrenament ens vam seure una estona, vam xerrar de tot plegat i mans a la obra. Era questió d´arremangar-se i posar-s´hi, i això vàrem fer. Dissabte a Torroella de Montgrí es va fer un gran partit de bàsquet i el que es millor, ens ho vam passar teta. Si es que parlant la gent s´entèn.

Les consignes eren molt clares, tancar bé el rebot per sortir a la contra i bellugar la pilota en estàtic. Els quatre primers minuts de partit van estar igualats, però a partir del 5è en el que vam agafar el primer aventatge en el marcador cada vegada vam anar a més fins arribar al 14-19 a la fi del primer quart.

En començar el segon l´equip local va sortir al camp amb una zona, però a diferència d´altres vegades que se´ns engargossa, tres triples quasi bé consecutius vàren trencar el platejament "amarrategui" dels de Torroella. A part la defensa també funcionava només ens van anotar en aquest periode 2 cistelles en joc.
Després de la mitja part hi havia el perill de la relaxació, però no va ser així, teníem a favor una diferència de 12 punts i ens mostràvem clarament superiors al rival. Abans de començar l´últim quart agafàvem un distanciament de 20 punts. En el quart periode, els gironins fèien una pressió a tota la pista a la desesperada per intentar retallar el marcador, i el partit en el seu tram final es va convertir en un "correcalles". Quan les coses surten de cara ja pots dir missa, la màxima diferència (+25) es va produir en l´últim minut del match.

Del partit en podriem destacar per sobre de tot 6 coses. La predisposició de tothom per jugar en conjunt, que tots els jugadors vam anotar, la gran direcció de l´Ignasi i en Rose, el bon partit de cara a cistella de l´Eloi (que s´en va a madrit a veure el musical de mecano) i de´n Pepus (que per fi ha deixat de ser l´eterna promesa), l´últim quart de´n Sergi (10 punts) i que la Marta Viure no tenia tabac i el va haver de comprar en un estanc de Torroella.