4ª Jornada

VILANOVA DE PALAFOLLS 55 / BESCANO-VILABLAREIX 58
.
Un dia o un altre havia de passar, ja està aquí la primera derrota de la temporada. Aquesta setmana no podrem fer una crònica del partit gaire detallada, dons no tinc l´acta a les meves mans i no vaig poder prestar gaire atenció al partit perquè en Pere em va enchufar a fer de crono. "Pere siusplau, no m´ho facis més que a part de fer-ho molt malament em poso molt nerviós".
.
En farem cinc cèntims de totes maneres. Diumenge a les 11 del mati al pavelló vell hi havia una bona entrada, nosaltres ens presentàvem amb 4 baixes però per altra banda recuperàvem a en Sergi (que provablement va ser el millor del partit). El partit tot i no ser gaire vistós dons cap dels dos equips estàvem encertats de cara a la cistella va ser emocionant fins al final.
.
L´encontre va estar obert durant els 40 minuts, no va haver-hi diferències amplies per part de cap equip i al final el Vilablareix va estar més fresc d´idees que nosaltres i es va endur el partit.
Fa una mica de ràbia que el primer que guanyen aquesta temporada sigui a casa del Vilanova però no ens queda més remei que felicitar-los.
.
A part de tot això i com a opiniò personal, crec que l´equip mostra una intensitat a la pista més que correcte, que cada any som de les millors defenses de la lliga i que aquest any no serà diferent, que no cal posar-se nerviós ni buscar culpables per una derrota (segur que en vindràn més) però el que si ens em d´exigir, es recuperar la fluidesa en atac i el joc d´equip que vàrem mostrar l´any passat durant la major part de la temporada, que la gent que no està participant gaire en l´aspecte ofensiu de l´equip es mulli més i hi participi i que els que fins ara s´estàn carregant la responsabilitat anotadora de l´equip deleguin tasques i facin anotar als altres també. Això entre tots ho tirem endevant segur.
.
SEMPRE VILANOVA!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Eloi, no t´has de disculpar per res, però el que si has de fer es pagar els 10 eurus al pot comú per la tecnica! je je je!

Anònim ha dit...

les rialles i comentaris entre l´"árbitre" i els jugadors del bescanó tot sortint del vestuari abans de començar el partit no em van fer gaire gràcia

Anònim ha dit...

pos dos pedres!!!
no vol dir aixó que l'arbitre anes a favor d'ells.

Anònim ha dit...

dave diu...
un gran equip es fa quan ha de passar dificultats; sense això, no hi ha equip

Anònim ha dit...

es que aqui no hi ha equip, nomes figuretes que estan mes pendent de la grada que del partit, i pensen en ells i no en el conjunt

Anònim ha dit...

Anònim de les 20:40:
Si dius això es perquè no conèixes a la gent que hi ha, i si la conèixes es que no tens puta idea del que estàs parlant.

Salut!

Anònim ha dit...

Osti anònim de les 20:40, com hi vas! va, passa qualsevol divendres cap allà les 11 pels vestuaris del fòrum vilanoví i intercanviem impressions!

Anònim ha dit...

si, si anonim de les 20:40. Passa pel vestuari i t'ensenyarem com es juga en equip. te'n recordaràs de la bandera del Japó