Sr. X 2008/2009



BLOC DE NOTES DEL SR. X:
.
7 d´octubre de 2008
.
- El Barça ès el 1er lider de la temporada passant per sobre la penya.
..
- El manresa porta 23 anys guanyant el 1er partit de lliga a casa. Quin mèrit tenen aquesta gent!
.
- El Malgrat07 i el Vilanova arrenquen amb un 2-1, però nosaltres vam guanyar el derbi.
.
- El Madrit i la Penya estàn ara mateix en zona de descens, que acabi la lliga ara!

22 d´octubre de 2008
.
- El Tau d'Ivanovic, que segueix intractable (líder en solitari ACB 4-0), venç en el partit inaugural de l'Eurolliga, quines ganes que comencés!
.
- El Barça torna dels EEUU amb el cap alt després de perdre de poc contra els dos equips de L.A.
.
- El que fou 2a ronda del draft (38) Elmer Bennett es retira als 39 anys després de regalar-nos-en molts de bon bàsquet.
.
- A la NBA només li falta una setmaneta per començar, Deron Williams se'n perdrà l'inici per lesió.
.
30 d´octubre de 2008
.
- Ja ha començat la NBA amb els finalistes de l’any passat guanyant a casa, algú té algun pronòstic tant aviat¿?
.
- La revolta del petit a l’ACB amb victòries de Menorca sobre Pamesa (70-62), Bruesa contra Tau (75-62) i Cajasol a domicili al camp del Madrit (109-116) que tornen a anivellar el liderat entre TAU, Unicaja i Regal FCB.
.
- Pesca per l’est: Markota al Vive Menorca i Tskitishvili al Fuenla.
.
- Tots els equips ACB van guanyar en l’inici de l’Euroleague, aviam si segueixen la ratxa a la 2a jornada on hi ha 2 partits dignes de Final Four: Barça-Panathinaikos i Olympiakos-Unicaja.
.
- Gran debut de Rudy a l´NBA amb 16 punts, 2 rebots, 4 assistències i 19 de valoració. El millor del seu equip.
.
4 de novembre de 2008
.
-El Madrit sucumbeix a Vitoria en la seva 3a derrota consecutiva (2acb+1eurolliga) i ja és 12è amb 2-3. Unicaja, Barça i Tau segueixen líders en una jornada on el Ricoh va fer molts mèrits guanyant a la “fonteta”.
.
-Ersan Ilyasova jugador del mes d'octubre a l'eurolliga, demostrant que li faltava adaptació de nou al basket europeu, felicitats!
.
-Allen Iverson es converteix en un BADBOY després que Denver faci l'intercanvi amb Detroit per Chauncey Billups i Antonio McDyess.
.
-Els Grizzlies vencen a casa davant els Warriors (90-79) amb una gran actuació de Marc Gasol aconseguint un doble-doble: 27 punts i 16 rebots, so huge. (tot i els 22 rebots de Briedrins pivot visitant).
.
11 de novembre de 2008
.
- El Barça palma a casa contra l'Estu en un final desastrós i el Gran Canària es posa líder provisional empatat amb el Tau després de guanyar a l'Unicaja.
.
- El lituà Donatas Slanina fitxa pel Múrcia i va de tornades perquè el tècnic Neven Spahija, entrenador del Tau l'any passat, fitxa pel Pamesa després de la destitució de Fotis Katsikaris. El president del club pren mesures per cambiar el romb...i aparta de l'equip a Dikoudis.
.
- Víctor Sada entre 2 i 3 setmanes de baixa, Lakovic dubte...arriba l'hora de Barrett?
.
- Tony Parker es lesiona el turmell esquerra i en té per unes 2-3 setmanes, dies després de fer 55 punts davant els Wolves.
.
- Jerry Sloan arriba a les 1.000 victòries a la banqueta dels Jazz (596 derrotes) amb 21 temporades a les esquenes ja . Felicitats Jerry! Pregunta: sabeu a qui entrenava abans que Utah?
.
.
27 de novembre de 2008
.
- El Tau, líder ACB segueix on fire amb 8-1 sense baixar dels 90 punts en tot el mes de novembre...en Dusko deu estar content el puta.
.
- El 2n Penya-Tau en 1 setmana, aquest cop a l’eurolliga. Els verdinegres intentaran frenar la bona ratxa dels vitorians, tot i que serà difícil donat el gran moment de forma que viuen, sobretot gràcies a Igor Rakocevic.
.
- El gran Tyus Edney (35 anys) arriba a l’ACB de la mà del Cajasol, com a substitut de Bennett. A veure si els pot ajudar a deixar de ser cuers a aquests del “Cacasol” que porten amb aquesta la 2a temporada gastant-se molts diners per no res.
.
- A l’NBA els finalistes de l’any passat segueixen marcant diferències. A destacar el gran moment de forma de Chris Paul que porta 2 triples dobles en partits consecutius (líder en assistències en 12.2, el segon de la llista és Calderón amb 9.4).
.
- Els Knicks inicien la seva campanya per fitxar un megacrack l’estiu que vé (Lebron, Bosh o qualsevol de la quinta que seran Free Agents, tot i que volen a King James). Ja han alliberat part del Salary Cap canviant a Golden State Jamaal Crawford per Al Harrington i als Clippers Zach Randolph per Cuttino Mobley i Tim Thomas, jugador que torna als Knicks.
.
- Els entrenadors comencen a saltar, tant a l’NBA com a l’ACB: PJ Carlessimo (Oklahoma City Thunder) i Eddie Jordan (Washington Wizards). La mateixa sort ha corregut Manel Comas (Cajasol) que va dir que l’haurien de fer fora a “cañonazos”. Els sevillans ja tenen recanvi, l’ex Girona Pedro Martínez.
.
4 de desembre de 2008
.
-La penya rescindeix el contracte de Mensah-Bonsu el mateix dia que reapareix Ricky Rubio i guanyen al camp de l'Olimpia. El Barça segueix la línia a l'Eurolliga mentre es rumoreja de nou que Messina podria ocupar el seient de Pascual.
.
-Segueixen els moviments, el Madrit envia a Papadopoulos cedit a la Fortitudo de Bolonya, Claver fins l'abril de baixa (apa a vendre'l) i la destitució de Sam Mitchell com entrenador de Toronto (es veia a venir) després de perdre contra els Nuggets (132-83) que porten 12-3 gràcies a Billups i la seva direcció de joc.
.
-El jugador del mes de novembre a l'est és Lebron i el de l'oest Chris Paul, amb gairebé 28 punts de mitjana i un bon grapat de victòries pels seus Cavaliers pel primer i 10dobles-dobles i 1 triple-doble per CP3.
.
15 de Gener de 2009.
.
- La Penya no pot entrar al top16 en una competició fora de les seves possibilitats (tot i la derrota de l'Alba).
.
- El Tau d'Ivanovic segueix manant a l'ACB i de pas a l'Eurolliga també, eliminant als verdinegres en la seva darrera opció, es preveu un Top16 calent.
.
- Top 16: 3 equips ACB líders de grup (Barça, Tau i Unicaja), qualsevol es pot enfrontar al Madrid. La data anecdòtica és que ha passat el Prokom amb 2-8. De totes maneres la cursa cap a la Final Four de Berlín serà duríssima.
.
- Barça-Madrid plat fort de la copa a la primera ronda on qui guanyi d'aquests dos s'emfrontarà a Tau o Pamesa, d'aquesta banda sembla que en sortirà el guanyador.
.
- A l'NBA Lebron i Howard imposen pel seu físic i fan forts els seus equips a l'Est, cosa que dóna guerra a uns Celtics irregulars, a l'Oest sembla que el gran Shaq porta uns grans partits en bons números i pot ajudar molt al seu equip.
.
-Els Lakers segueixen dominant (31-7), els seus veïns enfonsant-se (12 derrotes seguides) i S.A. ressucitant (2n de conferència).
.
- Orlando Magic baten un rècord: 23 triples contra Sacramento, de 37 intents (62.2%) fent 139 punts. Quina animalada! Visca els triples!!!
.
- Voteu per qui anirà a l'All-Star, tant pel partit com pels mates on Rudy opta a entrar al concurs, tot i que no ho té fàcil, ja que en Russell Westbrook és un gran matador.


1 de març de 2009:
.
- Grans exhibicions a l'Allstar de Phoenix, Kevin Durant (5è millor anotador de la lliga) fent 46p. (rècord) i enduent-se l'MVP del Rookies-Sophomores i la parella (nba history) Kobe-Shaq com a MVP's de l'All Star Game. El partit no va tenir gaire emoció, com ens portava acostumats els darrers anys i l'Oest amb molta més banqueta, entre els quals Gasol va fer un paper molt bo, va dominar en el joc interior gràcies a la fata d'homes alts del combinat de l'est.
.
- Els concursos, un show, com cada any. En Rudy no va passar de la primera ronda en l'Slam Dunk Contest, tot i que van valorar poc els seus mates tampoc mereixia estar a la final. Qui fa show guanya i el criptonitaman Nate Robinson dels Knicks va guanyar al Superman Howard. El 3 Point Shootout cada any van a menys i Kapono no va poder revalidar el títol davant de l'escolta dels Heat, Daequan Cook. El més hàbil de tots va ser un dels candidats a Rookie de l'any, Derrick Rose.

.
- Ara bé, la NBA es torna terreny mogut a prop de la Deadline dels traspassos on tots els equips volen reforçar-se i alliberar massa salarial. El rumor que ha arribat a orelles X...Bosh a Chicago, Stoudamire a Toronto i Tyrus Thomas+Drew Gooden a Phoenix.

.
- La Copa del Rei ja és aquí!!!(Dijous) La 73a edició comença amb plat fort Madrit-Barça, espero que no es repeteixi el final de partit com el de l'eurolliga. Tau-Pamesa, partit molt interessant que tothom decanta pels vitorians però a la copa mai se sap. (Divendres) A l'altra banda del quadre Unicaja-Kalise G.C, on els d'Aíto són favorits i l'Estu-DKVels del Ramiro buscaran la campanada i la Penya espera trobar-se els canaris a semis.Una derbi català a la final seria boníssim, tot i que està difícil. El favorit, el Tau d'Ivanovic, líder a l'ACB.

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja vindreu al fòrum, ja vindreu...

Anònim ha dit...

Quin gran començament de temporada, senyor X!!!!!

El Madrid i la Peña (sí, ho poso amb ñ, perquè a Badalona són tots una colla de quillos) en descens i els dos clubs catalans a la part alta de la classificació. Que posin un petardo a la seu de l'ACB i que comencin els play-offs!!!!

Anònim ha dit...

m'encanta la seccio del senyor X!!!

Anònim ha dit...

Sr. X, el felicito pel seu nou format a la secció......i pel seu nou format amb la perilla.....

Anònim ha dit...

Els Lakers son grans favorits si els respecten les lesions. Recuperar en Bynum es el millor fitxage k podien fer, i tenen una banqueta de luxe amb Odom, Farmar, Mihm i la metralleta Vujacic. Houston també s´ha reforçat be amb Artest, si no se li envá la pinsa, Scola ja es mes expert i k dir de T-Mac i Yao.
I a veure els Celtics si segueixen al nivell de l´any passat...

Anònim ha dit...

Desgraciadament, aquest any no els veig tan entonats com la temporada passada. Però encara és molt aviat per fer pronòstics....queden 81 partits!!

Anònim ha dit...

Mihm? banqueta de luxe? havent renovat Bynum i lo que cobra, jugarà l'Andrew i molt!
James Worthy

Anònim ha dit...

de super-luxe! En Bynum clar que cobra, hi ha pocs 5 i aquet promet i es jove! ah! i m´havia deixat en Trevor Ariza que ho esta fent prou be també.
KURT RAMBIS.

Anònim ha dit...

surt guanyant denver amb el canvi potser no?

Anònim ha dit...

Potser, Detroit amb en Billups ara jugarà amb una pilota i no amb dues...tot i que Detroit ja té un anotador exterior un tipus de la qualitat de l'Iverson li pot beneficiar molt. Als BadBoys només els hi falta fitxar Ron Artest i algun trapella més, ara bé no n'hi haurà mai cap com en Bill Laimbeer!!!

Anònim ha dit...

Nota x:
L'exjugador de Barça, Girona, Pamesa, Unicaja, etc. Ademola Okulaja està intentant superar un càncer, si li voleu donar ànims entreu a aquest site! mireu la visita 866 i 867!
Anims Oku!

Anònim ha dit...

Sr. X pots tornar a posar el link de l'Okulaja? Es q no el veig per enlloc!

Anònim ha dit...

http://www.basketme.com/2.0/blog_okulaja.php

Anònim ha dit...

què hi feia l'Iverson a la banqueta...? rient...amb un paper a l'orella???

http://www.nba.com/multimedia/photo_gallery/0811/billupsai1107/content.5.html

Anònim ha dit...

Gràcies Sr. X!

I lo dels missatges 866 i 867, he flipat! Això si que són companys de batalla!
I veig q el blog l'escriu ell....tot un campió!

Anònim ha dit...

oku fan!
els hi pots enviar un mail si vols, deixen el seu hotmail...
jeje!

Anònim ha dit...

suposo que ja ho haureu vist però aquí us deixo la vacilada de garnett a calderón i l'enfadament de l'extremeny:

http://es.youtube.com/watch?v=MM6bpERh4eA

http://www.youtube.com/watch?v=Arh5bmAsWb0

Anònim ha dit...

DONS RESULTA QUE EL SR. SLOAN VA COMENÇAR ENTRENANT ALS BULLS! L´EQUIP DE LA SEVA VIDA. I QUAN HI JUGAVA LI DEIEN “The Original Bull”.

NO HO SABIA PERÒ HO HE BUSCAT, SI EL SR.X POSA DEURES S´HAN DE FER:

http://www.encancha.com/nba/leer.php?id=134

Anònim ha dit...

digues que si kimè
ben fets aquests deures
el Alcalde de TACANYÓN Sloan!!!
però què passa amb la secció d'aquesta setmana??
ja fa dies que te la vaig enviar...
podria estar caducada?
jejeje

Anònim ha dit...

Ja m'estranyava que el sr. X no hagués actualitzat.....Capitain Vilanew....where is the new post!!!

El Capità Vilanova ha dit...

nº9 una mica de confiança home! t´extranya k el sr. x no actualitzi pero al Capitain Vilanew l´apretem... per favor que em tingut algun problema tècnic amb el hotmail... je je, treien-me les puçes de sobre...

Aquesta setmana farem doble sr.X!

Anònim ha dit...

l'altre dia em van parar pel carrer i em van fer signar un autògraf...i em van dir "tu jugabas con Gasol en los Grizzlies no?"
jajajaj

Anònim ha dit...

bona secció per començar l´any Mr. X-man! No posis mes fotos de´n lopez que sinó el vilanova perd credibilitat amb un tio tant gay.

Anònim ha dit...

jajaja
la foto d'en lópez és cosa del capità vilanova (informació confidencial)

gràcies per la felicitació, intentaré seguir en aquesta línia, per cert, què me'n dieu del rumor de traspàs entre Miami i Toronto entre Shawn Marion i Jermaine O'neal??? (algun altre jugador pot estar implicat)

El Capità Vilanova ha dit...

SR X. XIVATO.

Anònim ha dit...

Estimat Sr.X ens té vosté bastant abandonats, faci el favor de donar-nos els especials ALL-STAR i COPA DEL REY que ens mereixem.