Alegria al vestidor després del victoriós debut.
...........................................................................................................
PALAMÓS 38 - VILANOVA DE PALAFOLLS 61
.
Tremenda arrencada del Vilanova en els primers 10 minuts (4-17), els jugadors de´n Txorra van sortir concentradíssims a pista i amb una defensa i un domini del rebot contundents. El mister va fer sortir a la pista un cinc inicial bastant físic i només direm que el Palamós no va fer cap cistella en joc en tot el primer quart, tot just quatre punts, tots de tir lliure, cosa que ja va condicionar la resta del partit.
.
A partir del minut 15 però, els locals van plantejar una defensa en zona 2-1-2 que va portar alguns problemes coincidint amb una petita relaxació vilanovina en defensa, però en cap moment es va trencar la barrera psicològica dels 10 punts.
.
Durant l´últim periode la diferència en el marcador cada cop es va anar ampliant més fins al +23 final. En termes generals va ser un partit típic Vilanoví, amb un inici intens, una pàjara a mig partit i encert i decisió en els minuts finals. A més, ja ho diu el tòpic, entrenador nou victòria segura.