Fitxatge d´hivern?

Després del munt de lesions amb les que s´estàn trobant els pivots del Vilanova de Palafolls, sabem del cert que la secretaria tècnica està fent un rastreig al mercat d´hivern per tal de reforçar l´equip de cara al tram final de la lliga.
Fonts properes a la secretaria vilanovina han desvellat a la nostra redacció alguns dels noms que
estàn sonant els últims dies:



Edu Rose

Una gran incorporació. Pivot corpulent amb un llençament maco de 3/4 metres desde la cantonada. Té a favor la seva predisposició i algún contacte dins de l´equip tècnic.


David Serrano

Magnífic xugador. Un quatre que fa de tot, no ès un gran passador (ja ja!). La feina a Barcelona i les seves tasques d´assessor d´agent FIFA potser fan més difícil la seva incorporació.


Jordi Pau del Rey Morris

Un luxe de pivot per jugar a territorial (si està en forma). Té la ventatge de què ha jugat les dues últimes temporades i per tant es sap els sistemes, però les seves responsabilitats com a papi poden ser un handicap per poder incorporar´l -ho.


En Rubè


Que va! Ha vingut a entrenar alguna vegada i no hi ha manera. La seva poca traça i la seva condició d´extracomunitari impedeixen la seva contractació.


Michael Jordan

S´ha posat en contacte amb el vilanova vàries vegades oferint els seus serveis però està descartat per què no encaixa amb el perfil de jugador que necessita l équip.





4 comentaris:

Anònim ha dit...

bones gent! després de tans partits imbatuts, hem perdut els dos últims partits. es una llàstima, la veritat, però ens hauria de servir per encarar amb dos collons la 2a fase. ara ve el més important, i hem d'arrassar. la mentalitat es el mes important. no hem de donar un partit per perdut fins k no soni la bocina final.
PD: hem de maxacar al calella. som millors i ells ho saben.

Anònim ha dit...

Notícia d'última hora!
Sense entrar a valorar l'actuació de l'equip en els seus 2 'ultims partit només vull dir que el dissabte va ser l'aniversari del crac Ignasi i el molt puta s'ho va callar. Tot per no pagar-nos unes copes!!!!!

Anònim ha dit...

Ignasi, primer felicitats; segon, ets un cabrón! Ens deus dotze cubates....ara ja sé pq vam perdre contra el Calella.

Anònim ha dit...

ei que hi ha,
soc en porcar. Volia felicitar en quim pel gran reportatge dels possibles fitxatges de la segona fase. La veritat és que és dificil escollir i tots fan molt bona pinta. Estic segur que l'escollit, l'edu, serà molt ben rebut per tots i fara una gran feina.
Abans de despèdirme, un record pels dos lesionats que es perdran aquest emocionant final de temporada, en robert i l'alert.
Un, dos, tres, vilanova!!!!!!