18ª Jornada

Una mala tarde la tiene qualquiera! El problema es que vàrem tenir, "una mala tarde y una mala mañana", o sigui, dos derrotes en un cap de setmana. 1er divendres al vespre a casa del Sant Hilari en partit ajornat de la 17ª jornada, i al cap de 2 dies a casa contra el calella i jugant-nos el liderat del grup. Mala pata també! Ens hem de quedar per això amb les divuit victòries seguides, que sens dubte són rècord absolut del Vilanova. No ho poden dir gaires això...

La seguent fase es jugarà entre els tres primers del nostre grup, i els tres primers del grup 3 amb format de lliga tots contra tots. Els dos primers pujen de categoria. Ara a lluitar per l´ascens!

Aquets són els equips:

MC CREDIT - C.E. PALAMOS
B.C. PALAFRUGELL
A.B. SANT JULIA DE RAMIS
C.B. CALELLA "C"
VILANOVA DE PALAFOLLS
C.B. BLANES-CARGOLS

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bon dia gent!
És l'hora de la veritat. És en aquesta segona fase que hem de demostrar que som més que un club. Tot el que hem fet fins ara no servirà de res si no juguem com un equip de debò. S'ha de complir dintre de les nostres possibilitats per fer d'aquest Vilanova un equip campió.
Endavant cracs!!!!!!

Anònim ha dit...

Serà una fase complicada, ja que el més "dolent" és el blanes cargols.com diu en filiprim, ara és l'hora de la veritat. hem de quedar dels 2 primers. oju amb el palamós! la setmana que ve a casa!

Anònim ha dit...

Però primer hem de guanyar al St Julià de Ramis allà el diumenge. Toque de queda a les dues de la matinada. No vull veure ningú més tard!!

Anònim ha dit...

ep nois!! he pensat, que ja és molt, que després de la pallissa que els hi fotrem als de can Ramis, podriem fer "el dinar" que tant desitjem. Calçotada per exemple?

Anònim ha dit...

ostres tu quina idea mes bona, no? stic d'acord am l'ai lof dis gueim, en parlem divendres a ntreno!! També crec que en pepus hauria de tirar més.

Anònim ha dit...

Estic completament dacord amb l´ai lof dis gueim 2 amb lu den pepus.
També amb lu de l´ai lof dis gueim amb lu de fer una calçotada.
Però al Sant Julia aquets, canya els hi em de fotre!!!

Anònim ha dit...

Voto a favor de la calçotada. A veure si els germans Ai lof dis gueim venen a animar-nos durant la segona fase i veuen l'evolució d'en Peps