JORNADA 23

12-03-2011
VLNV 62 - SPORTING CAULÉS 48

14 TRIPLES! Sis de'n Pera, quatre de'n Quim B, dos de l'Edu i dos de'n Potoka. En realitat a l'acta en posa tretze. No sé on ha anat a parar el segon triple de'n Porcar, però a l'acta no hi surt cap cistella, ni de dos ni de tres. M'hi jugo un pèsol a que el va fer, doncs jo li vaig passar la pilota i hi estava al costat. L'àrbitre va aixecar els dos braços amb els tres dits. Bé, no vindrà d'aquí ara.
L'entrenador dels de Vidreres se'n feia creus. Ells eren pocs efectius i varen jugar-nos en zona molts minuts però, com podia ser que la majoria dels nostres atacs acabessin amb un triple? Nosaltres ja varem arrencar el festival de tres, amb quatre d'ells quasi bé consecutius de'n Pera al primer quart. Ràpidament varem agafar una bona diferència al marcador. Entre el nostre encert en atac i una gran defensa, varem dur la iniciativa durant tot el match, guanyant durant molta estona de més de vint. Al final set punts seguits visitants, varen maquillar el marcador.
.
Anotadors: Potoka (5), Pedro (4), Moha (-), Turné (-), Quim B. (12), Rose (-), Palan (-), Lluís (1), Pera (20), Edu (15), Fabio (-), Quim L. (5).
.
.