Sancions? Millor fem un sopar !!

Després d´una setmana, aquests son els resultats del referèndum Vilanoví:

Davant la fortuïta lesió del gran Capità Vilanova mentre mantenia la forma física pel bé del Vilanova, tot jugant a futbol, la votació popular, en un cas ben estrany, ha optat per unes consumicions de franc a l´Asterisk. Que curiós tot plegat quan estava molt clar que la millor de les opcions era la quarta. Així que amb resignació assumiré el meu compromís i pagaré el meu deute. Tothom qui tingui fitxa federativa amb el Vilanova de Palafolls podrà reclamar la seva consumició el dia que es cel.lebri el sopar de Nadal del que s´està parlant al vestidor, i del qual no en seré jo l´organitzador. Si home! Cornut i pagar el beure! Mai més ben dit.

En el gravíssim cas de´n Pedro, quedar-se dormit i no presentar-se al partit més important de la temporada, el poble de manera incomprensible, ha optat pels diners fàcils en comptes de prohibir-li el patxaran, opció molt recomanable per la seva salut i per la del Vilanova. He fet uns càlculs "a grosso modo" i m´ha sortit això. Si cada setmana en Pippen es marca entre 15 i 20 "fintes" entre entrenaments i partit, i als sopars del Vilanova hi participen unes 15 o 20 persones i cada xupito per aquesta ocasió val 1 €, en Pedro ens deu un brindis per les seves "fintes" tant les bones que son algunes, com les dolentes que en són moltes, el dia del sopar de Nadal.

Per altra banda, la enquesta d´aquesta setmana, anirà dirigida a formar una comissió de festes de tres persones que s´encarregaran de la organització del magnífic sopar de Nadal. Així doncs els tres noms més votats d´aquesta setmana, tindran la responsabilitat de la organització del sopar de Nadal. En Palan el descartem per a aquesta tasca que ja "pringa" prou com a tresorer.