JORNADA 11 (partit ajornat)

20-02-2011
VLNV 64 - CB PALAFOLLS 53

Resulta que canviem la data del derbi perquè quan tocava jugar-lo, ells eren cinc, i a la hora de la veritat, els que només som cinc som nosaltres. "Mira que es buena persona...". "Es de ser inútil...". Després de la experiència del dia anterior amb el Lloret, no podíem regalar ni una falta personal, així que varem decidir muntar una zoneta ben tancada, assegurar el rebot i marcar un ritme lent de partit. I el més difícil d'aconseguir, tenir el cap moblat durant quaranta minuts. Doncs això últim, ens va donar la victòria. La primera part va estar prou igualada, però sempre érem nosaltres els que dominàvem el marcador. Va ser en la segona quan varem aconseguir estirar-lo una mica més, i faltant 6 minuts per la fi, que ens escapàvem 51-40. Llavors va arribar la reacció visitant, en part també per demèrit nostre. En dos minuts encaixàvem un parcial de 1-11 i es quedava el marcador amb un ajustat 52-51. El Palafolls des de feia una bona estona que ens estava donant problemes amb un pressing a tota la pista, i a la que varem trobar la manera de trencar-lo es va acabar el partit. Un 12-2 en els últims dos minuts, a base de sortir ràpids de la pressió, amb bones contres i passades rapides, tornava la diferència a + 11, i donava un premi mes que merescut, a aquests cinc "heros".
.
Anotadors: Potoka (17), Pedro (13), Moha (-), Turné (-), Quim B. (9), Rose (2), Palan (-), Lluís (-), Pera (-), Edu (-), Fabio (23), Quim L. (-).