JORNADA 12 (partit ajornat)

27-01-2011
C.B. SARRIÀ DE TER 67 - VLNV 55

Després de sis victòries seguides, dijous varem punxar a la pista del Sarrià de Ter. Poca cosa a dir per part nostra ja que els locals varen ser millors que nosaltres i justos vencedors. Vam estar per sota tot el partit condicionats pel seu joc ràpid i la seva pressió a tota la pista, durant la majoria de minuts. Un bon tercer quart vilanoví ens va acostar al marcador a només un punt de diferència, però la sortida dels gironins en l'últim període amb un parcial de 12-0 ens va acabar de matar. Tenim taula avui a les 10 al Cortijo per curar les penes i carregar les piles de cara a diumenge.
.
Anotadors: Potoka (-), Pedro (6), Moha (-), Turné (-), Quim B. (9), Rose (-), Palan (-), Lluís (11), Pera (3), Edu (5), Fabio (11), Quim L. (10).