18ª Jornada

Vilanova de Palafolls 52 - C.B. Palafolls 58

Vaya pasterada de partit de bàsquet que vam fer diumenge contra el Palafolls! Segur que un dels pitjors en els últims anys, i es que dels 12 tios que hi havia només en Palan i en Sergi podríem dir que es van salvar una mica de la caca que vam oferir a la nostra afició.
Des de bon principi cap dels dos equips estava encertat ni gaire fluid en el seu joc, primer era l´equip visitant el que agafava les primeres distàncies al marcador, però en tot moment eren contrarrestades per els Vilanovins.
A mida que anava avançant el match, el joc cada vegada era mes trabat i més lleig per part de les dues escuadres i així anàven passant els minuts sense un clar dominador fins que es va arribar a l´ultim quart.
Els de Palafolls donàven més simptomes d´anar a per la victòria que no pas nosaltres i quan fataven 5 minutets per acabar el partit no es sap ben bé perqué, es Vilanovins vam abaixar els braços cedint el partit a un lluitador C.B. Palafolls que merescudament es va endur la victòria.


L´ESTADÍSTICA:

BAIXES:

- Edu Dàvila

1 comentari:

Anònim ha dit...

Crec que va ser un partit molt trabat, suposo perquè era diumenge al matí... En tot cas, el meu equip, el Palafolls, va saber jugar (crec que molt encertadament) els darrers 5 minuts, amb atacs llargs i amb un crack, en Robert!!! Ja s'ho mereixia un partit així, ja... Ànims, vilanovins, i a veure si guanyeu els nostres rivals directes a la lliga (Palau, Cellera, Maristes, Bisbal, Torroella...). A final de temporada vull veure els dos equips lluitant per la sisena plaça... Visca l'Alt Maresme!!! Fab