12ª Jornada

El mister Vilanoví pulint algun detall del match que no li agradava

VILANOVA DE PALAFOLLS 74 / C.B. PALAU 50

Diu la tradició Vilanovina que després d´un sopar acabes perdent el següent partit, potser per la eufòria que generen els càntics de borratxera, potser per la falta d´atenció o potser per una mala digestió de la ressaca. A més seguim arrastrant aquesta plaga de lesions als pivots tot i que per fi recuperàvem a l´Alert, i en Pepus que era dubte també arribava per jugar. Probablement si s´hagués jugat contra un equip amb més potencial les haguessim passat magres, però diumenge el Palau es presentava amb el mateix problema que nosaltres, els hi faltava quasi tot el seu joc interior.

El partit en els seus primers minuts era el típic de diumenge al matí, pero a mida que anava passant l´estona el Vilanova començava a estar més encertat, segurament més despert i agafava un aventatge de + 9 a la fi del primer quart. A partir d´aquí els de Girona ja vàren anar a remolc tot el partit i durant els seguents deu minuts el marcador va rondar unes diferències de 10-12 punts que no éren insalvables però el Palau no donava cap sensació de perill.

Potser a causa d´això el Vilanova sortia al tercer quart una mica més relaxat i ho aprofitàven els visitants per retallar el marcador i baixar la tanca psicològica dels 10 punts però tot plegat va ser un miratge. Un parcial de 20-9 a l´últim periode plasmava al marcador la superioritat local i es que en un partit sense pivots un equip que fa 10 de 22 en triples i només li fan 50 punts té quasi tota la feina feta.