6ª JORNADA (by Potoka)

VILANOVA DE PALAFOLLS 61 - BASQUET LLORET 72

La tarda del dissabte 27 semblava una tarda propicia perqué l’equip de bàsquet Vilanova de Palafolls aconseguís la cinquenta victòria de la temporada. Tot i el precedent de la derrota a pretemporada, en que el Vilanova havia perdut de forma contundent, els ànims dels jugadors de casa eren força bons ja que confiaven en la millora desde llavors, gràcies a presentar-se amb una plantilla més complerta i una teòrica millora del joc d’equip.
Els visitans, a més, es van presentar amb una plantilla curta, cosa que encara donava més esperances i alhora tranquilitat als locals.

Potser va ser aquesta tranquilitat la que va fer que els jugadors del Vilanova comencessin el partit amb poca tensió. El Lloret, en canvi, va sortir força motivat, i gràcies a un bon nivell d’encert en tirs de camp va aconseguir rápidament posar-se davant en el marcador.
Aquesta situació es va mantenir durant tot el primer quart, i s’agreujà al final del segon, quan els visitants van encadenar una serie de tres o quatre triples consecutius (la majoria dels pivots!) i que va fer que els locals marxessin desanimats i preocupats al descans. Cal afegir, a més, que desde la grada els aficionats van poder observar com en la banqueta del vilanova hi havia alguna situació tensa entre els jugadors, cosa que encara feia enrarir més l’ambient.

A la segona part, tot i un petit intent de reacció en l’inici del tercer quart, la tònica del partit va seguir igual, i els locals van anar a remolc del lloret en tot moment.
No va ser fins als últims 3 minuts del partit quan a la desesperada i, suposadament, gràcies al cansament dels jugadors del lloret, el Vilanova va aconseguir acostar-se tímidament en el marcador, cosa que va posar una mica d’emoció en aquests últims minuts, però que malauradament, no va ser suficient per poder donar la volta al marcador.
En conclusió, una tarda per oblidar pel Vilanova, en que l’únic positiu va ser el canvi de “look” en l’equipació.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que passa? Que quan perdem no hi ha comentaris o que? Per cert, aquest és el debut d'en Potoka com a escritor de blogs? Molt ben fet Potocka!