9ª Jornada (2ª Fase)

...............................................Som equip de 1ª!!!

..........................

VILANOVA DE PALAFOLLS 71 - B.C. PALAFURGELL 45

No podia ser d´una altre manera. El Fòrum presentava un aspecte inmillorable, tota la claca Vilanovina de sempre i distingides personalitats a la grada (El pare Rose, pares porcar, pares busquets, els cunyats de´n pepus...), cap Vilanoví per les discoteques malgratenques la nit anterior... La concentració era màxima.

A partit del salt inicial es va començar a definir el que seria la resta del match, i amb un impecable encert el Vilanova que guanyava 10-0 al minut 5. Tot i això s´acabava el primer quart amb un 16-11 que no era pas per llençar cohets.

Durant el 2on i el 3er quart del partit, l´encert del Vilanova no va donar peu a cap sorpresa, el parcial va ser de 49-11, els 11 jugadors locals havien anotat, tothom estàva posat en la feina com mai, i el Palafurgell, molt mermat per les bàixes val a dir-ho,no podia fer res per frenar-ho.

Es va començar el tram final amb un còmode 65-22 i, ah collons! Sabeu que vam perdre l´ùltim quart 6 a 23? Déu ni do! Sóm la repera! Tots relaxats, cachondeito global, i els de Palafurgell anar sumant. Quins badalls es fèien a la grada! Sort que acumulàvem una bona renta i no vàrem arribar a patir.

Al final, un contundent 71-45 (...y no es un número telefónico! Daimieel!) va esdevenir en una eufória general, salts i càntics a la pista i al vestidor, i la Pili patint perquè es veia venir una mantejada (ens vam comportar amb ella pobreta). Diumenge que ve a Blanes després de l´últim partit de lliga, començaran les celebracions oficials amb un vermutillu al primer bar que trobem i un dinar a ca l´Estevenet, si algú vol venir-hi aviseu-me que divendres reservo la taula.

Territorial 1 prepara´t, que ha arribat el Vilanova.

Anotadors: Potoka (4), Nandes (3), Edu (4), Pepus (4), Quim (10), Pera (8), Eloi (14), Rose (3), Rubbins (4), Palan (6), Ignasi(11).

Parte Mèdic:
- Alert (esquinç de turmell).
Altres baixes:
- Txorra (ara treballa pel club desde la grada).
- Diego (preparant-nos la pretemporada a Cuba).

4 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICITATS A TOTHOM! Aquesta setmana m´he columpiat una mica si, però es que entre el pont, les semis de la champions i la meva ganduleria no trobava el moment. No us asseguro que no torni a passar, però moltes gràcies per la vostra espera.
VISCA EL VILANOVA VISCA MALGRAT I VISCA CATALUNYA!!!

Anònim ha dit...

no hi ha motius per disculparse quim. Tenim el millor cronista de la categoria!
Al final quederem segons, i ens em de felicitar! Però suposo que tots tenim una petita espina clavada ques es diu palamós. L'any que ve podrem tenir la "rebancha". I el diumenge a culminar la feina i a disfrutar de les celebracions!
I torno a insitir a fer un especial sobre la nostra petita gran historia! Ara es el millor moment per fer-ho!

Anònim ha dit...

Diego?

Estic d'acord amb tu Porcar,s'ha de començar a fer un recull d'anècdotes i "otros" del Vilanova. Jo m'estava currant una miqueta lo dels partits q portaven i tot això....per cert, portem més de 100 partits.
Robert

Joan ha dit...

Felicitats catacracks!!
Una abraçada Kimé! Tas que te sales, no?