6ª JORNADA (2ª fase)

......................................................................Gran remuntada del Vilanova de Palafolls en el dia del ram

Vilanova de Palafolls 83 - A.B. Sant Julià de Ramis 69
Quan ens dona la pàjara... Tenim aquest gran defecte, hi ha un moment en cada partit on perdem els trucs i per això som capaços de perdre´l. Aquesta semana per això ja la portavem de casa (la pájara), potser per un excès de confiança, potser per un excès de juerga la nit abans, la questió es que ès va fer un inici de partit desastrós amb només 6 cistelles en joc i amb un desventatge de 13 punts a la fi del 1er quart. El 2on, no va començar gaire millor i al minut 15 de partit al marcador posava un 14-36 a favor dels visitants que feia bastanta por. De totes maneres, l´empanada mental mai ens dura un partit sencer, així que ens els 5 últims minuts de la 1era part, parcial de 26-5, i cap a la caseta amb el partit empatat a 41. Tornem a començar que aquí no ha passat res! Durant el 3er quart el partit va estar bastant igualat, i el Sant Julià va donar molta més brega de la que ens pensàvem abans de començar el partit, i ès que no et pots confiar mai. Segurament sort en vam tenir que els Gironins només van venir amb 7 jugadors i al tram final ja estàven bastant fets caldo (que et remuntin 22 punts també fot). Durant l´últim periode, ja jugant un millor bàsquet ,vam anar ampliant l´aventatge fins als 14 punts finals.
Ara ja, està clar que no ens confiarem més, els 2 propers partits fora de casa amb el Palamós i el Calella, ferms candidats a l´ascens, ben segur decidiran les primeres posicions i els Vilanovins em aprés que no ens podem permetre depèn de quines llicències.

Anotadors: Potoka (6), Nandes (7), Edu (6), Ignasi (18), Pepus (-), Txorra (-), Quim (2), Pera (18), Eloi (19), Rose (5), Diego (2).