2ª Jornada (2ª fase)

Vilanova de Palafolls 54 - C.E. Palamós 66

Va ser una llàstima perquè es va tenir contra les cordes al que segurament serà el rival més difícil que ens trobarem. Vàrem començar el partit molt concentrats i agressius, trastocant els plans d´un Palamós execivament dur i posant-nos per davant al marcador desde el primer minut (22-15 final del 1er quart). Fins i tot ens posàvem 9 punts amunt al minut 15 del match.
Però a partir de llavors una pàjara d´un quart d´hora ens va portar a perdre de 2 abans de començar l´últim periode. La Pili, per afrontar el tram final de partit, es va treure de la màniga una zona 3-2 (mai l´haviem fet) que va sorpendre als Palamosins, i tot i no estar gaire encertats de cara a barraca, mancant 3 minuts per acabar es guanyava per un punt.
Però noi! Que algú m´ho expliqui! En 3 minuts, parcial de 3 a 16 a favor dels visitants amb 11 punts del seu base i "s´acabó lo que se daba".
Això te pinta de que estarà molt i molt apretat, però no hi ha dubte que el Vilanova estarà lluitant per un dels primers llocs fins al final. SEMPRE VILANOVA!!!

Anotadors: Potoka (11), Nandes (1), Ignasi (6), Quim (5), Pepus (2), Rose (6), Txorra (3), Edu (8), Pera (3), Diego (-), Palan (9).

Parte Mèdic:
- Rubbins (contropatia rotuliana )
- Alert (esquinç de turmell)

Altres baixes:
- Eloi (de vacances a New York el puta)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

bé pel comentari quim, molt encertat. Realment és dificil explicar el que va passar els dos ultims minuts, pero bé, ja esta fet. Ara a concentrarnos per el calella. Els hem de guanyar com sigui, i si pot ser de més de 10.

Anònim ha dit...

Aquesta segona fase no serà un passeig com ens ho pot haver semblat la primera i són dignes d'admirar les ganes i la il·lusió amb la que afrontem dita fase però per començar amb bon peu avui....
TOTHOM A ENTRENAR!!!!!!!!!!